ARC Inspirationsaften for mor og far.

Lad mig inviterer dig til et par inspirerende, levende, nærværende og (måske) komplet transformerende timer.

Du vil få inspiration og værktøj du direkte kan tage med hjem og bruge i din familie. Disse værktøj vil skabe stærkere og mere klare relationer, de vil styrke dit og dit barns trivsel, de vil gøre konflikter til et berigende møde med dit barn, og du vil efter kort tid måske endda se helt nye sider af dit barn.

Grisling: “Peter, hvordan staver man  til kærlighed?”
Peter: “Jamen Grisling, det staver man da ikke, det FØLER man.”

Du vil på en nærværende og humoristisk måde blive introduceret til girafsprog, finde vejen til mere empati, få en lille oplevelse af verden set med børneøjne, og måske genfinde dine egne barneøjne. Jeg vil også give dit helt konkrete metoder til empatisk spørgeteknik. Med denne teknik kan du støtte dit barns følelses- og identitetsudvikling og, når den bruges korrekt, forløser alle konflikter, og i stedet skaber et rum hvor både barnet og du kan vokse og blive anerkendt.

Vil du afsætte 3 timer af din tid på:
♥ at få dybere relationer til dine børn?
♥ at få værktøj til at løse konflikter?
♥ at få værktøj til at styrke dit barns selvfølelse?
Så tilmeld dig her. Begrænsede pladser.

Jeg vil også give dit helt konkrete metoder til empatisk spørgeteknik. Med denne teknik kan du støtte dit barns følelses- og identitetsudvikling og, når den bruges korrekt, forløser alle konflikter, og i stedet skaber et rum hvor både barnet og du kan vokse og blive anerkendt.

Kontakt mig gerne på telefon 53 55 29 10 eller mail birgitte@wildheart-center.com

Jeg kommer rundt i hele landet, både til institutioner og private, og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til at være med-arrangør på et event i dit nærområde.

Pris: Donation. Det er mit ønske at alle der har interesse og behov for disse redskaber, har mulighed for at deltage.

Jeg kommer rundt i hele landet, både til institutioner og private, og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til at være med-arrangør på et event i dit nærområde.

Kontakt mig gerne på telefon 53 55 29 10 eller mail birgitte@wildheart-center.com

Donation betyder at du giver hvad du har råd til, og hvad du føler arrangementet har været værd for dig. Jeg inviterer dig i den forbindelse til at udforske begrebet “har råd til”, forstået på denne måde:
– hvis du har et madbudget på 500,- om måneden er 50,- kr en stor og gavmild donation.
– hvis du lige har købt den nyeste Iphone til alle i husstanden og glæder dig til at nyde din entrecote og 2 flasker af den nye vin til 500,- så er 500,- i virkeligheden ikke så meget at give.
– donation kan også være i form naturalier, eller services. Er du i tvivl, er du velkommen til at ring til mig.

 

Comments

Your email address will not be published.