Børne Yoga – begynderhold

BØRNEYOGA I SILKEBORG – incl. fantasirejse

Shop amok eller nyd en latte i ro og mag, mens dit barn leger og bevæger sig trygge rammer.

Yoga programmet og tilrettelæggelse af øvelserne, relaterer sig til de 7 chakras, således at jeg kører med 7 forskellige intro forløb af 5 gange (et for hvert chakra), samt et forløb for øvede af 10 gange, der arbejder dybere i relation til alle chakraerne.

Jeg indarbejder således de positive psykologiske elementer til det pågældende chakra i programmet, hvilket giver en helheds oplevelse af krop, sind og essens i skøn forening.

Hold 1 intro: 10.00-11.15 For børn i alderen ca. 5 -10 år.
Hold 2 øvede: 11.30-12.45 For børn i alderen ca. 7 -12 år.

Tilmelding: via vores kontaktside eller Facebook på “Wildheart Børne Yoga”

NB: SMå hold, så hurtig tilmelding er nødvendig. Nye hold starter løbende, så kontakt mig hvis du gerne vil have dit barn på hold.

Pris:
Intro: 5 lektioner 550,-
Øvede: 10 lektioner 990,-

Børneyoga hos mig handler om at børnene lære deres krop at kende, de leger med kroppen, deres sanser og deres fantasi alt sammen bundet sammen af en god historie og positive afformationer.

Yogaen har fokus på børnenes ressourcer og styrker og udvikler parallelt med motorik og kropsbevidsthed også de indre styrker og følelsesmæssige kompetencer.

Lektionerne foregår i en veksel mellem fokus på styrke og smidighed, højt energiniveau, ro og stilhed. Det gør at barnet oplever yogaen som noget sjovt og spændende, men også noget der føles rigtig rart og som giver ro og stilhed i sindet.

I den efterfølgende fantasirejse får børnene lov til at komme helt ned, ud af en måske stresset hverdag og ind i fantasiens frie verden. Fantasirejser kan give barnet en større oplevelse af egne ressourcer samt styrke barnets selvtillid, robusthed og empatiske evner.

Jeg er uddannet hos Blå Himmel Yoga i København.

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål, på 53 55 29 10.

  Get Directions

2 comments

 1. says:

  Hej!

  Hvornår starter der børne yoga igen?
  Eller eksisterer det et hold for barn og forældre?

  • says:

   Kære Mette Marie,
   jeg beklager at du ikke har fået svar, men din kommentar har simpelthen “gemt” sig.

   Jeg starter børnehold den 29.04. Derudover har jeg startet med familie yoga en søndag i måneden de næste 6 måneder. Første gang er på søndag den 2. april fra 10-12. Du kan finde eventet her på hjemmesiden eller facebook på siden Wildheart børne yoga.

   Hjertelig hilsen
   Birgitte Elisabeth

Comments

Your email address will not be published.