Børne Yoga – GRATIS prøvetime

BØRNEYOGA I SILKEBORG – incl. fantasirejse

Alle interesseret børn i alderen 5-11 år er velkommne denne dag. TILMELDING NØDVENDIG.

Børneyoga hos mig handler om at børnene lære deres krop at kende, de leger med kroppen, deres sanser og deres fantasi alt sammen bundet sammen af en god historie og positive afformationer.

Yogaen har fokus på børnenes ressourcer og styrker og udvikler parallelt med motorik og kropsbevidsthed også de indre styrker og følelsesmæssige kompetencer.

Lektionerne foregår i en veksel mellem fokus på styrke og smidighed, højt energiniveau, ro og stilhed. Det gør at barnet oplever yogaen som noget sjovt og spændende, men også noget der føles rigtig rart og som giver ro og stilhed i sindet.

Jeg indarbejder positive psykologiske elementer i programmet, hvilket giver en helheds oplevelse af krop, sind og essens i skøn forening.

Tilmelding: via vores kontaktside eller Facebook på “Wildheart Børne Yoga”

NB: SMå hold, så hurtig tilmelding er nødvendig. Nye hold starter løbende, så kontakt mig hvis du gerne vil have dit barn på hold.

Pris:
10 lektioner 990,-

I den efterfølgende fantasirejse får børnene lov til at komme helt ned, ud af en måske stresset hverdag og ind i fantasiens frie verden. Fantasirejser kan give barnet en større oplevelse af egne ressourcer samt styrke barnets selvtillid, robusthed og empatiske evner.

Jeg er uddannet hos Blå Himmel Yoga i København.

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål, på 53 55 29 10.

  Get Directions

Comments

Your email address will not be published.