Børne Yoga

BØRNEYOGA I SILKEBORG – incl. fantasirejse

Yoga programmet og tilrettelæggelse af øvelserne, relaterer sig til de 7 chakras, og på det øvede hold arbejders der dybere i relation til alle chakraerne. Der er en højere forventning til ro og koncentration og øvelserne er en smule mere krævende.

Jeg indarbejder således de positive psykologiske elementer til det pågældende chakra i programmet, hvilket giver en helheds oplevelse af krop, sind og essens i skøn forening.

Tilmelding: via vores kontaktside eller Facebook på “Wildheart Børne Yoga”

NB: SMå hold, så hurtig tilmelding er nødvendig. Nye hold starter løbende, så kontakt mig hvis du gerne vil have dit barn på hold.

For børn i alderen ca. 5 -11 år.

Pris:
10 lektioner 990,-
Lørdage 10-11.15

Børneyoga hos mig handler om at børnene lære deres krop at kende, de leger med kroppen, deres sanser og deres fantasi alt sammen bundet sammen af en god historie og positive afformationer. På det øvede hold arbejder vi lidt længere og mere i dybten med øvelserne, samt bliver der stillet lidt højere krav til ro og koncentration.

Yogaen har fokus på børnenes ressourcer og styrker og udvikler parallelt med motorik og kropsbevidsthed også de indre styrker og følelsesmæssige kompetencer.

Lektionerne foregår i en veksel mellem fokus på styrke og smidighed, højt energiniveau, ro og stilhed. Det gør at barnet oplever yogaen som noget sjovt og spændende, men også noget der føles rigtig rart og som giver ro og stilhed i sindet.

I den efterfølgende fantasirejse får børnene lov til at komme helt ned, ud af en måske stresset hverdag og ind i fantasiens frie verden. Fantasirejser kan give barnet en større oplevelse af egne ressourcer samt styrke barnets selvtillid, robusthed og empatiske evner.

Jeg er uddannet hos Blå Himmel Yoga i København.

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål, på 53 55 29 10.

  Get Directions