Unplugged og forbundet

Du inviteres til et forfriskende anderledes forældre Speak, hvor det IKKE handler om RIGTIG eller FORKERT, speltboller eller ej, men hvor du får inspiration til at genfinde det HELT rigtige fundament, at være forældre på, sådan som DU drømmer om være forældre.
Heilpraktiker Jena fra Naturklinikken Vejle kommer og fortæller om kostens indvirkning på børns trivsel og deres evne til at overkomme hverdagens udfordringer.
————————————-<>————————————
BIRGITTE ELISABETH SCHØLER – Wildheart Center:
Birgitte er aktuel med programmet “Heartful Parenting & Teaching”, der har til sigte, at bringe fuldt nærvær og hjertelighed ind i både hjemmet og skolen.
” Min vision er, at alle børn skal føle sig værdifulde og del af fællesskabet, og mit mål er, at forandre verden -EET barn ad gangen”.
JENA FREDERIKKE KROGSLYKKE – Naturklinikken Vejle:
Jena har stor interesse og viden indenfor det holistiske og har speciale i både Heilpraktik og Akupunktur.
“Jeg har gennem 25 år hjulpet mennesker til et bedre liv og helbred.
Kosten er ofte en overset spiller i vores fysiske og psykiske ubalancer, og derfor har jeg ALTID den ind over når jeg behandler”.
————————————-<>————————————
PRIS: 100,- incl the/kaffe.
NB: Begrænsede pladser. Skulle der komme corona restriktioner er det de først solgte billetter der får pladserne. Aflyste billetter bliver refunderet.

Køb din billet her.

 

[osm_map_v3 map_center= “56.0967,9.6815” zoom=”16″ width=”95%” height=”450″ map_border=”thin solid ” post_markers=”1″ control=”” bckgrndimg=”” ]

  Get Directions