Fantasirejser

Tre vilde svaner og en stykke af regnbuen.

Det er en lang process….. som at lave en sød, aromatisk og smuk vin. Først kom inspirationen og selve historierne – hurtigt. Historierne tager udgangspunkt i de 4 fysiske elementer, jord, ild, vand og luft og elementernes særegenskab og kraft er vævet ind i historierne.

Historierne lå en tid og skulle modne og forarbejdes. De udviklede sig og kaldte på mere. Mere end blot at være en nedskrevet historie. De kaldte på musik!

Healingmusik.

Jeg kom øjeblikkelig i tanke om Poul Vinther, der laver den smukkeste, personlige healingsmusik. Det har været en lang process at skabe musikken individuelt til hver enkelt historie, så elementernes kraft kommer til udtryk i musikken, og det er lykkes fuldstændig fantastisk.

Navnet?

En smuk efterårsdag, da jeg kørte hjem fra en dyb yogatime i det fredfyldte Katrinedal, tænkte jeg på hvad titlen skulle være. Foran mig på den grå/blå himmel, strækker der sig et stykke af regnbuen og 3 vilde svaner flyver samtidig graciøst forbi. “Tre vilde svaner og et stykke af regnbuen”, og sådan kom navnet.

Noget for øjnene – en bog meldte sin ankomst.

Da det blev klart at historierne kaldet på mere liv, og på mere interaktion med barnet i form af en bog, blev det naturligvis nødvendigt at finde en kunstner der kunne lave illustrationer til bogen. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg ønskede Lars Ringgård’s smukke og poetiske malekunst. Lars skabte det fortryllende smukke omslag samt et maleri til hvert element.

Bogen forventes udgivet i december 2019

Du kan bestille CD’en i shoppen.