Børne yoga

NYHED: Special pædagogisk børneyoga.

Når børn med angst eller stress begynder at arbejde med at mærke kroppen og hvordan de har det inden i (som yoga jo i det store hele handler om), er det vigtigt at den der leder yogaen kan tage hånd om det der kommer op, og hjælpe barnet til at rumme og forstå det de føler og mærker, samt kan give konkrete værktøjer til at takle det. Jeg har mange års erfaring og viden gennem mit arbejde i indskolingen og via mit arbejde med behandling og coaching af børn.

På Special pædagogisk børneyoga er der max 5 deltagere og er derfor optimalt til børn der har særlige behov. Det kan dreje sig om særligt urolige børn, børn med angst, sårbare eller traumatiserende børn. Ud over selve yogaen og legen, vil jeg vha forskellige redskaber guide barnet til, at blive i stand til at være med det der er, uanset hvor svært det er, og til at finde sunde og brugbare strategier der skaber selvvær, selvtillig og overskud.

Forsamtale.

Jeg starter altid med en forsamtale med de forældre der ønsker at få deres barn på et hold, for at blive helt skarp på, hvad det enkelte barn har brug for, og derefter sætter jeg et hold op hvor der bliver taget de nødvendige hensyn. Det betyder også at det stiller krav til jer som forældre om, at mens forløbet kører, er man indstillet på at sørge for at ens barn kommer hver gang (selvfølgelig undtagen ved barnets sygdom). På disse små hold vil der ligeledes blive taget hensyn til jeres ønsker for dag og tidspunkt for holdet.

Et forløb består af 7 gange af 60-75 minutters varighed, og inkluderer foruden yoga, en afsluttende, afslappende fantasirejse.

Pris:1.500,- for første forløb og 1.350,- for efterfølgende forløb i umiddelbart forlængelse (max 4 ugers pause).

Disse hold har løbende opstart. Kontakt mig gerne, hvis du mener dette kunne være noget for dit barn.

Er dit barn i yogaforløb får du 20% på alle individuelle behandlinger.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>0<<~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Familieyoga er rendyrket nærvær.

80% af børnene i min 0. klasse fortæller at de ønsker sig mere tid med mor og far, og at mor og far sjældent har tid til “bare at være sammen”. 99% af børnene ønsker sig, at mor og far vil lege mere med dem. Det er da fantastisk!

Børneyoga for hele familien, drejer sig netop om bare at være sammen, at lege sammen, at bruge sin fantasi sammen, at være fjollede sammen, at slappe af sammen. Kort sagt; at mærke hinanden og sig selv, sammen som familie.

Det er ikke svært og det kræver ikke forudgående kendskab til yoga.
Når du og dine børn laver denne form for familieyoga sammen, bliver I bedre rustet til at klare hverdagens stress, det forbedre og styrker relationerne i familien, styrker barnets selvfølelse og selvtillid, skaber bedre kommunikation og bringer mere glæde ind i jeres liv.

For DIG kan det også betyde, at du bliver bedre til at tage tingene som de kommer og får lettere ved at klare udfordringer eller modgang, du bliver mere kreativ, og mere afslappet.

Tid: En søndag hver måneden 10-11.45 incl lille pause med forfriskninger.
Pris: 350,- pr gang pr familie (max 3 pers.) eller 1.750,- for 6 gange. (du betaler kun for 5).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>0<<~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Børneyoga

Børne- og familieyoga hos mig handler om at børnene lære deres krop at kende, de leger med kroppen, deres sanser og deres fantasi alt sammen bundet sammen af en god historie og positive affirmationer.

Yogaen har fokus på børnenes ressourcer og styrker og udvikler parallelt med motorik og kropsbevidsthed også de indre styrker og følelsesmæssige kompetencer.

Lektionerne foregår i en veksel mellem fokus på styrke og smidighed, højt energiniveau, ro og stilhed. Det gør at barnet oplever yogaen som noget sjovt og spændende, men også noget der føles rigtig rart og som giver ro og stilhed i sindet.

Fantasirejse

I den efterfølgende fantasirejse får børnene lov til at komme helt ned, ud af en måske stresset hverdag og ind i fantasiens frie verden. Fantasirejser kan give barnet en større oplevelse af egne ressourcer samt styrke barnets selvtillid, robusthed og empatiske evner.

Et introforløb består af 5 gange af 5 kvarters varighed. Efterfølgende forløb består af 10 gange af 5 kvarters varighed.

Små hold skaber ro og nærhed

Jeg arbejder med små hold (7-10 børn), samt hold der tager hensyn til om der er tale om “stille eller vilde” børn. Holdene kan således godt være blandet aldersmæssigt, fordi sammensætningen er optimeret i forhold til børnenes behov.

Pris:
Intro: 5 lektioner 550,-
Øvede: 10 lektioner 990,-

Børneyoga hos mig handler om at børnene lære deres krop at kende, de leger med kroppen, deres sanser og deres fantasi alt sammen bundet sammen af en god historie og positive affirmationer.

Yogaen har fokus på børnenes ressourcer og styrker og udvikler parallelt med motorik og kropsbevidsthed også de indre styrker og følelsesmæssige kompetencer.

Jeg er uddannet hos Blå Himmel Yoga i København, der i uddannelsen lægger stor vægt på leg og sanselighed.

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål, på 53 55 29 10.

Underviser: Birgitte Elisabeth Schøler