Meditation

Den gavnlige effekt af at dyrke meditation og mindfulness er længe klinisk dokumenteret og i mange andre lande, er det anerkendt som lægeordineret behandling mod stress, depression, kroniske smerter eller udbrændthed.

Denne positive effekt starter allerede ved det øgede fokus på vejrtrænkingen, hvilket giver en lavere puls og på sigt sænker blotrykket, samt reducerer mængden af stresshormon i blodet.

Et hawaiianske forløsningsværktøj

Meditation med forbløffende virkning

Meditation med forbløffende virkning

”Ho’o-pono-pono”, er et meget udbredt udviklings og konfliktløsningsværktøj blandt hawaiianerne, og er en hel naturlig del af deres moderne hverdag. Direkte oversat betyder ho’o pono pono, ”At gøre rigtigt, rigtigt”.

Når vi bruger ho’o pono pono i meditationerne, kommer vi ind og arbejder med elementer af vores underbevidsthed, og får derved mulighed for at skabe en mere positiv kodning af vores ubevidste tankemønstre.

Det handler om at tage ansvar, acceptere tingene som de er, samt at give slip. Denne process frigiver energi, afhjælper bekymringer, skaber ro og tillid, samt giver plads til nye muligheder og nye løsninger.
Det er et utroligt simpelt værktøj at bruge, og det VIRKER.

Meditationerne foregår om sommeren udendørs i tipi og om vinteren indendørs på Rugvænget 20, 8653 Them.

Medbring siddepude, tæppe og behageligt tøj.

Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage.

Tilmelding nødvendig.

Underviser: Birgitte Elisabeth Schøler
Pris: 750,- /10 gange
Dato: Der er pt. ingen fastlagte datoer.

Er du interesseret i at få besked når jeg starter op igen, er du velkommen til at skrive til mig via kontakt siden eller ringe på 53 55 29 10.