Zoneterapi

Zoneterapi er en anerkendt behandlingsform, der i større og større grad tilbydes inden for det etablerede sundhedssystem, grundet den dokumenterede effekt. Du vil opleve stor velvære og en dyb afslapning i forbindelse med behandlingen, og zoneterapi kan derfor også anvendes som en fantastisk gave til dig selv, også selvom du ikke fejler noget.

Fødderne er som et kort over hele kroppen, der fortæller, hvor der er en ubalance/balance, og  zoneterapi, som er tryk/massage på de forskellige organ-, muskel- og knoglerelaterede reflekszoner under fødderne, sætter skub i kroppens egne energier. Der sker en øget blodgennemstrømning i det givne område, ny energi kommer til, og affaldsstoffer skaffes bort. Kroppen får herved hjælp til at genskabe sin naturlige balancen.

Jeg har det som om jeg svæver på en sky, både under og flere dage behandlingen. Det er bare det BEDSTE jeg kan gøre for mig selv.
– Pia Jensen

Zoneterapi i Them v. Silkeborg

Det virker!

Zoneterapi behandling er for alle – både børn og voksne

Rigtig mange får zoneterapi for at vedligeholde en god sundhedstilstand og livskvalitet,
samt som forebyggelse mod f.eks:

  • fysisk og psykisk overbelastning
  • søvnproblemer
  • stress
  • kredsløbsproblemer
  • væskeophobninger
  • hormonelle uballancer
  • luftvejsproblemer

Børn har særlig glæde af zoneterapi i forbindelse med væske i mellemørerne, kollik og maveproblemer, astma, allergi, uro og koncentrationsbesvær mm.

Zoneterapi er bedst kendt fra den 5000 år gamle kinesiske terapiform, men er også fundet i  Tut Ankhmahors grav, kendt som lægens grav, i Saqqara-Ægypten. Vægmalerier i graven viser personer, der trykker hinanden på hænder og fødder. Disse malerier, der stammer fra 2330 f.K. i tiden, regnes for de ældste beskrivelser af egentlig zoneterapibehandling.

Kontakt mig gerne, hvis du er nysgerrig omkring hvad jeg kan gøre for dig eller dit barn.

Behandler: Birgitte Elisabeth Schøler