Energiarbejde

Energetisk Healing (Clearings)

Ud over mine andre egenskaber, har  je gen god forbindelse til den ikke videnskabelige verden vi lever i. Jeg tror på at vores liv og vores verden består af mange ting der ikke kan bevises videnskabeligt. Gennem mine rejser har jeg mødt mange vise mennesker, meget mere vise end jeg, og har fået lov til at lære en masse fra disse mennesker. Nu bruger jeg disse redskaber for at støtte andre

Hvis du føler dig ude af balance, har fysiske, følelsesmæssige eller mentale problemer, kan grunden være at du har energetiske blokeringer. Jeg kan støtte i at fjerne disse blokeringer ved hjælp af bestemte urgamle metoder, som ”clearings”, der aktiverer dine egne indre healings evner. I nogle tilfælde benytter jeg også shamanistiske redskaber. Hele processen handler om at jeg jælper dig med at hjælpe dig selv

Kan jeg hjælpe dig også? Det er svært at sige på forhånd. Det bedste er hvis vi mødes og får en snak og funder ud af hvad jeg kan gøre for dig. Det er nødvendigt at du føler dig godt tilpas med mig og det jeg kan tilbyde dig, og jeg skal føle mig godt tilpas med det du ønsker af mig. Det er den eneste måde vi kan arbejde sammen på.

Om en session

I begyndelsen af vores session vil vi have en samtale omkring forskellige ting, din livssituation, hvad dine problematikker omhandler og nogle yderligere informationer jeg har brug for.

Du vil sandsynligvis ligge på briksen under sessionen og vi starter med afslappelses fasen og med at inviterer vores spirituelle hjælpere ind.

Så guider jeg dig gennem lokations process for at finde de specifikke blokeringer. Når vi har fundet en, finder vi årsagen bag denne blokering, og du vil kunne slippe den, hvis du er villig og klar til det.

Din session med mig til tage omkring 1,5 time. Der er en stor chance for at dine problematikker er væk allerede efter første session. Det kan også være at du, afhændig af problemet, har brug for op til tre, i nogle tilfælde måske fem sessioner før problemet er løst.

Uanset hvad, så vil hver session på det energetiske niveau have en effekt, også selvom du ikke bemærker det bevidst, da det ofte har en indvirkning på det ubevidste.

Behandler: Peter Servatius