Hypnose F.A.Q.

Kan jeg blive hypnotiseret mod min vilje?

Dette er ikke muligt. Du kan kun blive hypnotiseret hvis du tillader det. Hvis du virkelig ikke vil hypnotiseres kan det ikke lade sig gøre.

Vil jeg være bevidstløs under hypnosen?

Nej det er du ikke. Dette er blot en skrøne mange mennesker tror på. Under hypnosen vil du være ved fuld bevidsthed og får blot en lettere adgang til din underbevidsthed.  Faktisk tror mange mennesker som bliver hypnotiseret for første gang, ikke engang på at de har været under hypnose.

Vil jeg miste kontrollen?

For mange mennesker er det meget vigtigt at have kontrol men i grunden har vi langt mindre kontrol end vi tror. Under hypnose er du stadig i kontrol og der er endda en mulighed for at arbejde med problematikker hvor din kontrol forhindre dig i at være lykkelig. Kontrolniveauet bliver måske rediceret til et meget sundere niveau og dette åbner døren til at forholde sig til de problematikker som du under normale omstændigheder undgår.

Kan hypnotisøren få mig til hvad som helst?

Nej det kan han ikke. Hypnotisøren tilbyder blot nogle muligheder og du kan til enhver tid i løbet af sessionen beslutte dig om du vil følge disse muligheder eller ej. Det er muligt at villigheden til at modtage foreslåede muligheder er højere under hypnose. Grunden til dette er, at kanalen til det underbevidste sind er åben og derfor er det terapeutiske arbejde under hypnose så virkningsfuldt.

Vil jeg være lammet under hypnose?

Du vil til en hver tid være istand til at bevæge dig hvis du vil. Under hypnosen vil du være så afslappet, at du måske ikke har lyst til at bevæge dig, men istedet blot nyde denne tilstand af dyb afslappelse.