Hypnoterapi

Hvad kan hypnoterapi gøre for dig?

Hypnoterapi også kendt som hypnose-terapi er et vidunderligt værktøj at løse forskellige udfordringer eller temaer som vi alle møder gennem vores liv. Før eller siden bliver vi nødt til at tage os af disse temaer for at kunne bevare vores sundhed. Hvorfor ikke løse dem så snart vi møder dem første gang?
Hvis dine problematikker er svære at have med at gøre, har været der alt for længe og du ikke kan finde kilden til dine symptomer, kan hypnoterapi give dig hurtigt hjælp.

Følgende er en liste over de områder jeg oftest arbejder med:

  • En hver sygdom der ikke skyldes fysiske ulykker
  • Forløsning af begrænsende mønstre og negativ indflydelse fra ubehagelige livs oplevelser
  • Mindske fysiske smerter
  • Mindske stress
  • En hver form for frygt, angst eller fobier
  • Lavt selvværd og selvtillid

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at finde ud af hvordan hypnoseterapi kan hjælpe dig på vej.

Hypnogetics

Hypnogetics er en ny og meget effektiv form for healing hvor jeg kombinerer fordelen ved hypnoseterapi med energetisk arbejde. I mine hypnoterapi sessioner fandt jeg ofte problematikker der indeholdt energetiske forstyrrelser. I disse tilfælde hjalp det klienten mest, hvis jeg tilføjede energetisk arbejde til hypnoseterapien. Ud af disse erfaringer har jeg udviklet denne unikke form for healing support: hypnogetics.

Jeg er særlig stærk i at hjælpe mine klienter med at finde gamle problematikker, mønstre og kontidioneringer. Når vi har fundet disse, er hypnogetics et stærkt redskab til at løse eller ændre disse problematikker som ikke tjener dig på en positiv måde. Derved vil også du opleve mere balance i dit liv når starter med at arbejde med disse temaer.

Gennem tiden har jeg arbejdet med mange mennesker som havde problemer med at slippe fri af deres fortidige oplevelser og konditioneringer (f.eks. fra forældre, lærere, venner, samfundet). Disse kontidioneringer påvirker dagligt vores liv og vi kan leve en meget bedre, sundere og lettere liv så snart vi begynder at opdage dem.

En konsultation starter generelt med en indledende samtale. I mange tilfælde giver  denne samtale allerede et prej om en bestemt retning, men i en del tilfælde finder vi noget fuldstændigt andet i løbet af sessionen.

For fysiske symptomer findes årsagen oftest i psyken eller livsomstændighederne. Vores krop sender signaler til os og hvis vi lytter til dem kan vi leve et sundt og balanceret liv. Når du opdager disse symptomer er det vigtigt at handle, så symptomerne ikke bliver forværret. Hypnogetics vil hjælpe dig finde årsagen bag disse symptomer så du kan starte din vej til healing.

Om hypnose

Hypnose bliver mere og mere kendt og videnskabligt bevist  som et værktøj der tilbyder store terapeutiske fordele. En hver sygdom der ikke er forårsaget af fysiske trauma kan behandles ved hjælp af hypnose, hvis vi forstår at disse sygdomme er skabt af vores sind. Dette kan være sket bevidst men meget er skabt ubevidst og hypnose giver dig tilgang til dette underbevidste sind.

Ordet ”hypnose” stammer fra det græske ord ”hypnos” som betyder søvn, men hypnose er meget mere end det. Under hypnose er kroppen i en meget afslappet tilstand og sindet er i en tilstand af højt fokusseret opmærksomhed hvor du har fuld adgang til det underbevidste sind. Det underbevidste sind er stedet hvor al information fra dit liv er lagret, endda informationer fra før din fødsel. Intet i vores liv, ikke engang den mindste detalie, vil blive glemt af vores underbevidste sind. I mange tilfælde forbinder vores underbevidsthed bestemte situationer med bestemte forsvarsmekanismer. Ofte er disse negative for os og kan forårsage sygdomme. Vores moderne medicinering er god til at fjerne symptomer, men der er absolut nødvendigt at finde årsagen, den egentlige rod til symptomerne og arbejde med dette. Dette er den sikre vej til virkelig sundhed.

Du kan sammenligne en hypnotisør med en kørelærer. Han giver forslag til dig som klient, og du bestemmer hvorvidt du vil følge disse eller ej. Hele hypnose sessionen kræver dit medtykke og det er ikke muligt at hypnotisere dig mod din vilje. Det kræver også at du er villig til at gå ind i dine problematikker og ændre disse ting. Hvis denne villighed er tilstede har du store chancer for at istand til at ændre din problemer på en meget dybt plan.

Læs mere om hypnose på vores hypnose F.A.Q.

Behandler: Peter Servatius