Børne yoga - Nu også for hele familien.

Familieyoga er rendyrket nærvær.

80% af børnene i min 0. klasse fortæller at de ønsker sig mere tid med mor og far, og at mor og far sjældent har tid til “bare at være sammen”. 99% af børnene ønsker sig, at mor og far vil lege mere med dem. Det er da fantastisk!

Børneyoga for hele familien, drejer sig netop om bare at være sammen, at lege sammen, at bruge sin fantasi sammen, at være fjollede sammen, at slappe af sammen. Kort sagt; at mærke hinanden og sig selv, sammen som familie.

Det er ikke svært og det kræver ikke forudgående kendskab til yoga.
Når du og dine børn laver denne form for familieyoga sammen, bliver I bedre rustet til at klare hverdagens stress, det forbedre og styrker relationerne i familien, styrker barnets selvfølelse og selvtillid, skaber bedre kommunikation og bringer mere glæde ind i jeres liv.

For DIG kan det også betyde, at du bliver bedre til at tage tingene som de kommer og får lettere ved at klare udfordringer eller modgang, du bliver mere kreativ, og mere afslappet.

Tid: En søndag hver måneden 10-11.45 incl lille pause med forfriskninger.
Pris: 350,- pr gang. (max 3 pers.) eller 1.750,- for 6 gange. (du betaler kun for 5).

Børneyoga

Børne- og familieyoga hos mig handler om at børnene lære deres krop at kende, de leger med kroppen, deres sanser og deres fantasi alt sammen bundet sammen af en god historie og positive affirmationer.

Yogaen har fokus på børnenes ressourcer og styrker og udvikler parallelt med motorik og kropsbevidsthed også de indre styrker og følelsesmæssige kompetencer.

Lektionerne foregår i en veksel mellem fokus på styrke og smidighed, højt energiniveau, ro og stilhed. Det gør at barnet oplever yogaen som noget sjovt og spændende, men også noget der føles rigtig rart og som giver ro og stilhed i sindet.

Fantasirejse

I den efterfølgende fantasirejse får børnene lov til at komme helt ned, ud af en måske stresset hverdag og ind i fantasiens frie verden. Fantasirejser kan give barnet en større oplevelse af egne ressourcer samt styrke barnets selvtillid, robusthed og empatiske evner.

Et introforløb består af 5 gange af 5 kvarters varighed. Efterfølgende forløb består af 10 gange af 5 kvarters varighed.

Små hold skaber ro og nærhed

Jeg arbejder med små hold (7-10 børn), samt hold der tager hensyn til om der er tale om “stille eller vilde” børn. Holdene kan således godt være blandet aldersmæssigt, fordi sammensætningen er optimeret i forhold til børnenes behov.

 

Special pædagogisk yoga.

Det er også muligt at få dit barn på et hold med max 4 børn, hvis dit barn har særlige behov der gør, at dette er det optimale. Det kan dreje sig om særligt urolige børn, børn med angst, sårbare eller traumatiserende børn. Når disse børn arbejder med yoga, kroppen og følelserne er det MEGET vigtigt at der er en voksen tilstede der har erfaring og viden til at hjælpe børnene rumme, forstå og fordøje de følelser og tanker der kommer op til overfladen. Denne erfaring og viden har jeg gennem mit mangeårige arbejde i indskolingen og via mit arbejde med behandling og coaching af børn.

Disse hold har løbende opstart. Kontakt mig gerne, hvis du mener dette kunne være noget for dit barn.

Find datoer under “Arrangementer”.

Jeg er uddannet hos Blå Himmel Yoga i København, der i uddannelsen lægger stor vægt på leg og sanselighed.

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål, på 53 55 29 10.

Underviser: Birgitte Elisabeth Schøler