Wildheart-Kids forløb

Bring dit barn i balance med dette behandlinsforløb der støtter hele familien.

Forløbet er tilpasset lige præcis de udfordringer og symptomer dit barn har, er med det formål at finde roden, finde ”gørbare” løsninger samt bringe barnet fysisk og psykisk i balance, og dermed symptomfri.

Jeg møder SÅ mange stressede børn og familier.

Jeg ser rigtig mange børn der får den ene gang penecillin efter den anden, eller på anden måde bare bliver medicineret af det etablerede lægesystem. Det fjerner måske symptomerne, men skaber i virkeligheden langt alvorligere og dybere liggende ubalancer og sygdomme. Det er rigtig godt at søge læge hvis du som forældre føler det er nødvendigt. Samtidig er det godt at vide, at der er andre muligheder end syntetisk medicin.

Dette forløb sørger for at roden til symptomerne afdækkes så tidligt som muligt, således at der skal langt mindre til for at bringe barnet i balance og dermed blive symptom fri. Samtidig har det vist sig at de små forandringer jeg foreslår, har en så positiv en effekt på hele familien, at de ofte fastholder disse forandringer for altid.

Du vil få en forståelse for dit barns symptomer og hvilke sammenhænge der er mellem kost, psyke, krop, følelser og tanker. Dermed bliver du bedre i stand også i fremtiden, at træffe de valg der gør dine børn raske og hjælper dem til at forblive sunde og raske.

TILBUD:
Booker du din første tid senest den 31. december 2018 får du en gratis fantasirejse og ankerøvelse fra min nye CD “Tre vilde svaner og et stykke af regnbuen”.

Dette forløb er til dig:

  • Der ikke ønsker at fylde dit barn med skadeligt penicillin og Panodil
  • Er frustreret over at have prøvet mange ting i både øst og vest, uden den ønskede forbedring
  • Er træt af ørepine, opkast og forkølede børn
  • Ønsker en seriøs behandling der når hele vejen rundt om dit barns symptomer.

Hvad ønsker du dig for dine børn og hvad er du villig til? Ønsker at behandle dine børn ordentligt og ikke bare dække problemet med et plaster? Er du villig til at prioriterer det der skal til for at dit barn bliver sund og rask? Vil du gerne være fri for unødige bekymringer og ”børns sygedage”?. Elsker du det gode og givende samvær med dine sunde og raske børn?

Så book en tid nu eller kontakt mig for en uforpligtende forsamtale.
JA tak. Jeg vil gerne ringes op.

Derfor blev jeg zoneterapeut.

Min egen søn var selv ørebarn, og fik forsøgt dræn indlagt én gang. Det var den mest forfærdelige oplevelse både jeg og han har haft. Han havde det SÅ forfærdeligt efter narkosen, og der gik ikke kort tid før drænene faldt ud, og det hele var derved omsonst. Og selvfølgelig fortsatte ørepinen. Så valgte jeg at tage til en zoneterapeut. Ud over at det afhjalp øresmerterne med det samme, fjernede det efter 2 måneder HELT det overtryk der var i hans øre. Vi fik lavet en kontrol trykmåling hos ørelægen, og kunne sammenligne den med den første måling han havde fået lavet. Efter zoneterapien var hans øre igen HELT normale.

Samtidig havde zoneterapien en helt fantastisk indvirkning på hans kropslige uro og hans lidt hidsige temperament, og han begyndte hurtigt selv at efterspørge behandlinger, og fortsatte i flere år med at besøge ”sin” zoneterapeut ,når han selv følte behovet.

Jeg HAR prøvet så meget andet alternativt.

Det hører jeg rigtig tit når jeg taler med folk. Der er sådan, at der er meget stor forskel på hvordan og om, de enkelte behandlinger virker, og man kan desværre ikke give en garanti på forhånd. Det har meget at gøre med at det der virker på dit eller dit barns system, virker måske ikke på mit system. Du skal beslutte om du er tilfreds med ikke at prøve noget og hvilket alternativ du så har? (oftest medicin med skadelige bivirkninger)

Måske tænker du: “Jeg kan ikke overskue at skulle ændre på vores madvaner og alle de alternative produkter og kosttilskud“. Ofte er det meget små ændringer der skal til, og næsten alle almindelige supermarkeder har efterhånden ”sundere” alternativer f.eks. uden sukker, gluten og lactose. Jeg mener det er vigtigt at tage små skridt af gangen og at hver lille forandring har en betydning.

Er det ikke dyrt at gå til alternativ behandler?

Det er som udgangspunkt dyrere end at gå til lægen som jo er betalt over skatten, men på lang sigt mener jeg ikke det kan gøres op i penge. Det kan virke som mange penge lige nu. Men du skal sætte det i forhold til hvad du ellers kommer til at betale til medicin som dit barn måske skal have i en meget lang periode, eller måske altid. Samtidig har alt medicin bivirkninger og kan skade kroppen på måder så der kommer andre følgevirkninger.

Det handler ofte om at det vi har sætter vi ikke pris på før vi ikke har det mere. Så det handler også om i hvilket perspektiv du sætter det. Hvis du er i en situation hvor du ønsker denne behandling til dit barn, men virkelig ikke har pengene, er du velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning.

En dejlig historie

En mor kom til mig med en dreng på 3 som var begyndt at blive voldsom overfor sin 9 mdr. gamle lillebror. Han slog, sparkede, nev og væltede ham når han sad på gulvet.

Efter første besøg i familien fortalte mor at lillebror havde svært ved at spise og kunne ikke komme af med afføring. Han havde været på afføringsmiddel siden han blev født, og mor var meget stresset over de ulemper det gav, samt var hun bekymret over lillebrors sundhedstilstand.

Vi blev hurtigt enige om at lillebror skulle have nogle behandlinger før jeg kiggede på storebror. Efter 1 behandling måtte mor skifte 5 gange på en aften, og efter 3 behandlinger fik lillebror ikke længere afføringsmiddel. Han fik appetitten igen og begyndte at spise normalt, tog på, fik farve i kinderne og fuld af sund energi. Mor fik ro i maven og storebror holdt op med at være voldsom mod lillebror, helt af sig selv.

Mor fortalte at hun havde ALDRIG troet at løsningen på storebrors adfærd skulle findes i lillebrors lorteble!

Hvad indeholder forløbet som strækker sig over ca 4 mdr.?

  • afklarende forsamtale
  • 8 behandlinger (bestående af zoneterapi, special massage, anerkendende ressource coaching (ARC) i den sammensætning der er mest optimal i forhold til barnets problematikker.)
  • Evaluering og handleplan
  • Opfølgende samtale efter 2 mdr. og revidering af handleplan

Forventede resultater:
Dit barn kommer af med overfladiske symptomer som mavepine, ondt i hovedet, konstant forkølelse, ondt i ørerne, uro i kroppen,

Dybere liggende ubalancer fjernes og barnet vil få en støre kropslig ro, følelsesmæssige udsving mindskes og barnet bliver bedre til at håndterer sin hverdag og sig selv.

Barnet får bedre koncentration og kropskontakt, og kan bedre udvise empati og rummelighed over for andre.

Din investering

Pris: 5.200,- Kan afdrages med en månedlig ydelse uden ekstra omkostninger.
(værdi 6.800,-)

TILBUD:
Booker du din første tid senest den 31. december 2018 får du en gratis fantasirejse og ankerøvelse fra min nye CD “Tre vilde svaner og et stykke af regnbuen” GRATIS.

 

 

Behandler: Birgitte Elisabeth Schøler