Jeg er opvokset i en traditionel kærnefamilie og har stort set haft en ubesværet barndom. Min far var “naturvidenskabelig” og min mor “spirituel”, hvilket idag danner mine 2 poler for min måde at være i verden på. Min personlige spirituelle praksis og min tilgang til at hjælpe andre er således forankret dybt i Moder Jords fede muld, i det fysiske der er, og samtidig beriget med en universel inspiration, jeg må have arvet fra min mor.

Livet ER som du oplever det

På trods af en tilsynelsdende ubesværet tilværrelse , har mit indre liv altid været fuld af længsel og søgen efter “sandhed, sammenhørighed og mening” samt smerte over når dette ikke var tilstede. Jeg har således siden barns ben beskæftiget mig med at forstå og forløse denne smerte, og søgt efter veje til et liv i kærlighed og sand frihed.

Det er ikke det som ER, der forvolder os smerte. Det er måden vi tænker om det på.

Efter en hård skilsmisse og en travl og udfordrende 10 årig periode som enlig mor og fuldtidssælger, lagde jeg mit liv om, til et liv i et roligere tempo og med en dyb menneskelig kontakt. Det har været en stor og til tider skræmmende omvæltning, at finde tilbage til min sande vej, men jeg vil ikke have været det foruden. I dag er jeg fyldt med dyb taknemmelighed for, at jeg kan leve et liv i overensstemmelse med min sande natur.

Mit “hjertebarn”

Siden jeg i 8 klasse var i praktik i en børnehave, har børn haft en særlig plads i mit hjerte. Selvfølgelig i særdeleshed mine egne 2 drenge der har lært mig ALT om at være mor og en “god voksen”, men også alle de børn jeg har mødt i mit pædagogiske arbejde, der har det svært og som ikke trives. De misforståede børn der katagoriseres, skældes ud og diagnostiseres.

Gennem zoneterapi, special pædagogisk massage og coaching har jeg fundet vejen ind til disse børn og har udviklet ARC programmet, som skaber fysisk og psykisk ro, og som gennem anerkendelse finder og behandler roden og ikke kun symptomerne.

Børnenes magiske verden

Gennem mit arbejde med børn, har jeg genfundet den magiske verden, der er så berigende, livsgivende og glædesfuld. Det er en verden hvor alt er muligt, hvor vi er den bedste version af os selv, hvor tid ikke eksisterer og hvor kærligheden ALTID vinder. Adgangen til dette univers har været gennem børneyoga og fantasirejser, men jo mere jeg befinder mig i denne verden, jo mere farver den resten af min verden, og bliver således en stor glæde, hjælp og styrke.

En giraf taler hjertets sprog

Da jeg for ca. 7 år siden stiftede bekendskab med Marshall Rosenberg’s girafsprog (Ikke Voldelig Kommunikation), var jeg ikke et øjeblik i tvivl om styrken i denne måde at kommunikerer på. Både i kommunikation med andre, men i særdeleshed også i kommunikation med os selv. IVK er et fredsskabende, selvudviklende, livsberigende værktøj der styrker en empatisk forbindelse til dig selv og til andre mennesker, og jeg bruger dette værktøj i alle mine møder med både børn og voksne.

Baggrund

Coach: Nordlys Centret Silkeborg, 2 årig uddannelse.
Special pædagogisk massør: Nordlys Centret Silkeborg.
Zoneterapeut: Logos, Århus, RAB godkendt.
Børneyogainstruktør: Blå Himmel Yoga, København.
At arbejde med sårbare børn: Kempler Instituttet, Odder.
10 års erfaring med pædagogisk arbejde.
5 års erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling.