Heartful Familieforløb
”SLIP Kampen – Det er ikke det der er, der forvolder dig smerte – det er din kamp imod det.”
Wildheart Kids Forløb

Wildheart Kids handler om at finde ”gørbare” løsninger der forløser barnets fysiske, psykologiske og emotionelle symptomer.

Behandlingerne tager er tilpasset de symptomer dit barn har samt de udfordringer du oplever rundt om barnet, med det formål at finde roden.
Hvad ønsker du dig for dine børn og hvad er du villig til at gøre for dem? Ønsker du at komme til bunds i barnets symptomer eller blot dække problemet med et plaster? Er du villig til at prioriterer det der skal til for at dit barn bliver sund og rask? Og vil du gerne være fri for unødige bekymringer og de mange ”børns sygedage”? Så er dette forløb for dig.
Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvad jeg kan gøre for jeres familie.

Føler du dig somme tider presset i din forældrerolle?
Oplever du mange konflikter med dine børn?
Drømmer du om et mere fredfyldt og harmonisk familieliv?

Heartful Parenting tager udgangspunkt i DINE, DIN FAMILIE & BARNETS behov og ressourcer, og bygger på en dyb respekt for, at alle gør det bedste de kan.

Jeg tilbyder individuelle konsultationer samt ”Forældre Cirklen” som er et nærende og respektfuldt rum, hvor vi deler forældrerelaterede udfordringer og succeser med andre forældre. Jeg vil lave et kort oplæg med et nyt tema hver gang, og der vil være mulighed for at arbejde med løsning af specifikke problematikker.