Slip Giraffen løs på skolen

Slip Giraffen løs, og få en bedre arbejdsdag.

Det handler om kommunikation fra hjertet, der hjælper både børn og voksne til en bedre skoledag.

En hverdags historie fra en dansk folkeskole:

Kender du det? Du har knoklet for at forberede en inspirerende undervisning der lever op til dine læreplaner og som varetager alle dine inklusionbørns behov for differentieret undervisning? Det var hårdt at nå det mellem frokost som du skulle spise med børnene og dit teammøde der lå umiddelbart i forlængelse med frokosten…. men du klarede det.

På vej ind i klassen møder du 2 børn der skændes højlydt og skubber til hinanden: ”Kan I SÅ stoppe og komme ind i klassen!” er det eneste du når at sige, for du ved at computeren tager lidt tid om at starte op, og at disse 2 minutter hvor computeren har din fulde opmærksomhed kan være en potentiel uro-bombe.

De to børn der skændtes på gangen er stadig oprørte, og råber stadig til hinanden. Det er uundgåeligt at andre børn i klassen tager del i konflikten ved at kommenterer og spørge til hændelsen i frikvarteret. Nu er der 7 børn involveret i konflikten, og lydniveauet eksilerer. Du og computeren er nu klar til undervisning, men er børnene???

Du når kun halvdelen af din planlagte undervisning, og efter timen møder du din kollega som var frikvartersvagt sidste frikvarter. Du forsøger at pakke din frustration ind i humor: ”Har du haft så travlt med at drikke kaffe for at holde varmen at du ikke havde tid til at hjælpe Victor og Bastian med deres konflikt? Den endte med at involverer halvdelen af klassen da de kom ind!”. Du kan se på din kollega at hun IKKE fangede din humor, og forsøger med en endnu bredere men stadig kunstigt smil at bløde på for din udtalelse.

Hvor ofte tager du en “knude” med hjem?

Puuuhhh! Knuden i maven vokser, men du ryster det af dig…… eller gør du?

Hvor tit oplever du situationer der ”går i din mave”?
Hvor tit oplever du at få dem forløst så du får en god ”mavefornemmelse?
Hvor længe tror du din ”mave” kan holde til trykket? Eller har det allerede bevæget sig ud i hele kroppen, gennem nervesystemet og sat sig som en permanent stress?

Så er det NU du skal skride til handlingen. En handling der er til gavn for dig, dine kollegaer, dine elever og deres forældre, din chef, dine egne børn, din partner.

Læs om ”Slip Giraffen løs!” HER

Materiale til “Slip Giraffen Løs”

”Slip Giraffen løs” handler om at give dig og dine kollegaer et nærmest magisk konfliktløsningsværktøj der gør, at du ikke bare kan stoppe, men FORLØSE konflikter på meget kort tid. Det gælder både mellem børn, kollegaer og når du har en vanskelig samtale med en forælder.

Kontakt mig for en uforpligtigende samtale om, hvad jeg kan gøre for lige præcis DIN arbejdsplads. Kontakt form.

Med ønsket om en livsberigende dag
Birgitte Elisabeth