Teenager-forældre?? Få dit liv tilbage

– et inspirationsforedrag.

Så tilmeld dig til denne fantastiske formiddag via vores kontakt side.

Du er også velkommen selvom du bare er nysgerrig på hvordan man kan takle situationer med hashrygende unge, privat eller professionelt.

Inspirations formiddagen ”Teenager-forældre?? Få dit liv tilbage”, er spækket med inspiration, information og værktøj du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Måske er du som så mange andre forældre også træt af at føle dig flov, magtesløs og utilstrækkelig og har fået nok af at leve med frygten for at han lander i kriminalitet eller på andre og hårdere stoffer. Orker du ikke længere at skulle kontrollerer ham/hende og gå i deres lommer, og føler du dig vred over at han/hun snyder og lyver? Tænker du: ”Jeg vil bare have min søn/datter og mit liv tilbage som det var dengang han/hun ikke røg”? Så du slipper for at alt drejer sig om ham/hende. Så du slipper for bekymringer om hvor han/hun er når han ikke er hjemme, konflikter med min mand og konflikter med min søn/datter når han endelig er hjemme?

Denne dag er med garanti noget for dig!

Birgitte Elisabeth Schøler vil dele sin personlige historie om hendes søns misbrug og hvordan han kom ud af det, samt dele det kommunikationsværktøj hun brugte i den tid misbruget stod på.

Christopher Schmitz har mange års erfaring og ved præcis hvordan du skal takle din søn eller datter, for at hjælpe ham/hende den rette vej. Christopher vil give dig masser af viden og konkrete værktøj.

Vi kommer både til Århus og Roskilde.

18.11.17 kl. 10-13. Sted: Århus (nærmere adresse følger)
19.11.17 kl. 10-13. Sted: Roskilde (nærmere adresse følger)

PRIS 150,-
EARLY BIRD PRIS 120,- tilmelding inden 20.10.2017. Du sparer 25%.

SAMTIDIG er du med i lodtrækningen om Christopher’s bog “Forælder til Hashryger”, som er spækket med information og konkrete handle vejledninger.

Tilmeld dig her: JA. Jeg vil have mit liv tilbage!

Hvem er vi: Christopher Schmitz:

Hvem er vi: Birgitte Elisabeth Schøler: