Fantasirejse: CD og bog

Det er en lang process….. som at lave en sød, aromatisk og smuk vin. Først kom inspirationen og selve historierne – hurtigt. Historierne tager udgangspunkt i de 4 fysiske elementer, jord, ild,vand og luft og elementernes særegenskab og kraft er vævet ind i historierne.

Historierne lå en tid og skulle modne og forarbejdes. De udviklede sig og kaldte på mere. Mere end blot at være en nedskrevet historie. De kaldte på musik!

Healingmusik.

Jeg kom øjeblikkelig i tanke om Poul Vinther, der laver den smukkeste, individuelle healingsmusik. Det har været en lang process at skabe musikken individuelt til hver enkelt historie, så elementernes kraft kommer til udtryk i musikken, og det er lykkes fundstændig fantastisk.

Navnet?

En smuk efterårsdag, da jeg kørte hjem fra en dyb yogatime i det fredfyldte Katrinedal, tænkte jeg på hvad titlen skulle være. Foran mig på den grå/blå himmel, strækker der sig et stykke af regnbuen og 3 vilde svaner flyver samtidig graciøst forbi. “3 vilde svaner og et stykke af regnbuen”, og sådan kom navnet.

Udgivelse.

CD udgives officielt den 11.11.2017.

Modtag en gratis fantasirejse til dit barn fra vores nye CD “Tre vilde svaner og et stykke af regnbuen”.
Du er samtidig tilmeld vores nyhedsbrev og vil få tilbud, inspiration og invitation til bogudgivelse:

JA TAK – jeg vil gerne modtage en gratis fantasirejse.

One Response

  1. Jeg skal beslutte om jeg laver en CD eller satser helt på downloads. Hvad foretrækker du???