Peter Servatius

Jeg blev født og opvoksede  i en lille by i Tyskland og overlevede mellem tre ældre søstre, og er en meget sansende person med en god intuition. Jeg har haft en ganske god barndom, men har også oplevet nogle ting der har givet mig nogle opgaver i livet der skal løses. Alle disse oplevelser var blot forberedelser og velsignelser der skulle hjælpe mig i mit senere liv. Udover en masse andre ting, har jeg lært mange “gamle værdier” fra min far og jeg leve stadig efter de fleste af disse værdier.

Mange forskellige evner

Jeg er en såkaldt “Multipotentialite” hvilket betyder at jeg er velsignet med mange talenter på mange forskellige områder som udefra set kan virker uforenelige. Ud over mine evner i arbejdet med mennesker, har jeg mange håndværksmessige evner og den jeg elsker mest, er at bygge håndtrommer (se www.eagledrummer.com). Mine håndværksmæssige evner får også sin udfoldelse gennem “Peter’s Helping Hand“, som er en afdeling af Wildheart Center. Jeg oplever således en perfekt balance og harmoni gennem disse to forskellige arbejdsområder; det spirituelle/abstrakte og det fysiske/konkrete.

Jeg betragter mig selv som en meget heldig person, da det er muligt for mig at integrere så mange af disse evner i mit daglige liv. På den måde forbliver jeg tro mod min personlige vej i livet.

Styrke og klarhed i naturen

Jeg bruger så meget af min tid som muligt i naturen, særligt i skoven og finder altid styrke og klarhed her, når ting i livet bliver vanskelige. Skoven betyder meget for mig og det er her, og i naturen generelt, at jeg finder den letteste kontakt til mit hjerte.  Jeg tror på at skoven er en af de bedste healere vi har til rådighed.

Hjertens forbindelse

I min vej gennem livet bliver jeg aldrig fuldstændig fanget I bestemte veje eller systemer (overbevisnings systemer, livsstile, trends etc.). Jeg tager det der føles rigtigt for mig og efterlader resten. En stor del af min inspiration kommer dog fra de oprindelige folk i Canada, hvor jeg har opholdt mig meget gennem de sidste mange sommre.

Egen erfaringer

På min vej gennem dette vidunerlige liv, har jeg selv undergået mange forandringer. Jeg har oplevet mange ting, som f.eks. rigtig gode og også nogen mærkelige parforhold, en skilsmisse, midtvejs krise, burn-out og tab af min elskede far. Mit nuværende forhold har heller ikke altid bare været let, og vi har brugt tid og hårdt arbejde på at få det til at køre rigtig godt. Jeg ved lidt om hvad livet handler om og hvor svært det kan være, men også hvor opløftende forandringer kan være. Jeg har opforstret 4 børn før jeg blev skilt og har vokset meget i alt dette. Jeg har bibeholdt et åbent hjerte, ser hvad andre har brug for og ofte også hvor deres udfordringer ligger.

Baggrund

Siden mine teen-age år har heg interesseret mig for menneskerne omkring mig og har støtte mange af dem i deres udfordringer. Fra 1997 frem søgte jeg dybere ind i livets mening, og betyndte at lære og arbejde med shamanistiske teknikker og metoder. Jeg deltog i flere seminare omkring de indfødte amerikaneres viden og visdom. Dertil kom flere seminarer omkring shamanistisk og energetisk arbejde hos forskellige undervisere i Tyskland og Danmark. Siden 2000 har jeg lært direkte hos de indfødte canadiske indianere og har siden 2007 tilbragt 4-8 uger om året med dem. Jeg blev inviteret til at deltage i flere forskellige seremonier og lærte meget omkring disse. Jeg lærte også at det ikke er passende og respektfuldt at beskrive disse for at promoverer migselv. Så derfor vil jeg ikke skrive mere om det.

I 2009 startede jeg for alvor  med at arbejde med og for andre mennesker for at støtte dem på deres vej i livet. Jeg haNGH-Logor i mange år været fasineret af den terapeutiske brug af hypnose og i 2012 fandt jeg en vidunderlig underviser (Anders Mortensen fra hypnose-coach.dk), og bliv certificeret hypnoterapeut (se certifikat) ifølge NGH (National Guild of Hypnotists) standarter. Jeg deltager hvert år i seminare for at tilfører mig nyeste viden samt afholder jeg undervisning omkring hvordan sygdom kan heales med hypnose.