Drømmer du også om at være en “Magazine Super Mum/Dad”?

Dette forløb er udviklet efter mange års erfaring i arbejdet med stressede børn og familier. Ofte kommer mor eller far til mig, fordi deres barn har fysiske problemer, som de ønsker afhjulpet med zoneterapi. Roden til disse fysiske problemer, findes i langt de fleste tilfælde i det psyko-sociale felt. Det psyko-sociale felt indeholder barnets egen psyke samt det sociale felt barnet er en del af, dvs. hjemme, i institutionen, i skolen, hos bedsteforældre, kammerater mm.

Dette forløb handler i særlig grad også om dig, mor eller far, der ønsker at ændre noget i dit eget liv i relation til dit familieliv og rollen som mor/far.

Dette individuelt tilpasset forløb strækker sig over ca. 6 måneder og indeholder:

INTRO pris: 11.960,- , kan betales i rater.
Værdi: 19.550,-

*Ved kørsel uden for Silkeborg kommune påregnes kørepenge.

Modtag en gratis fantasirejse til dit barn fra vores nye CD “Tre vilde svaner og et stykke af regnbuen”.
Du er samtidig tilmeld vores nyhedsbrev og vil få tilbud, inspiration og invitation til bogudgivelse:

JA TAK – jeg vil gerne modtage en gratis fantasirejse.

One Response

 1. Sunde og “normale” børn lider under overkvalifikations-forældre-syndrom:

  Nordjydsk læge har på kort tid udskrevet 150 lægeerklæringer på at børn skulle have halveret deres skoledag. Og ja, børnene har lange skoledage med mange krav. Meen, det er ikke kun skolen der stresser, det gør familien også. Nu sidder du måske og tænker: “ja,ja jeg ved godt at vi har lidt travlt om morgenen og sommetider har meget på programmet, men sådan er det jo!”.

  Ja sådan er det for rigtig mange. Og hvis vi som forældre ikke vælger at ændre det, så forbliver det også sådan. Og dem er betaler prisen er børnene…og prisen er HØJ. Der var en gang hvor forældre var mere uvidene omkring børneopdragelse set fra et professionelt syn. Man læste ikke så mange bøger, men lyttede i stedet til bedsteforældre samt sin egen mavefornemmelse. Man gik på arbejde og ellers passede man hus og familien. Der var ikke Ipads, smartphones, 400 kanaler på fjernsynet, facebook eller andre sociale medier. Man var sammen, havde tid og nærvær.

  I dag får og har forældre utrolig meget viden….. viden om alverdens ting. Og de vil gerne gøre det rigtige for deres børn, nu da de har alt denne viden. Så børneopdragelsen og familielivet bliver et “project”, der kan vises frem og som kan deles med andre.

  I denne udvikling er det aller vigtigste i familien gået lidt tabt. Tiden, trygheden, nærværet, nærheden, indlevelsesevnen. Disse ting som er de aller vigtigste for et barns udvikling og trivsel, er ved at drukne “project lykkelig familie”.

  Det er tid til at tage dit familie liv tilbage – tilbage fra bøgerne, medierne, veninderne og arbejdskollegaerne, fra Facebook og de andre sociale medier. Det er tid til at gøre dit familieliv DIT, og tid til at give dine børn det bedste de kan få – nemlig DIG, DIN TID OG DIT NÆRVÆR.

Comments are closed.